GAZİANTEP / İSLAHİYE - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Atatürk Mah. 142 Nolu Sokak No20 İslahiye/GAZİANTEP
Vizyon
Okulumuzdaki her bireyin farklı bir kişiliğe sahip olduğu, topluma yapabileceği katkının da kendine özgü ve farklı olduğu inancını taşımaktayız. Öğrencilerin kişilik gelişimlerine müdahale etmeden onlara saygı duyar, korur ve gözetiriz. Bütün çalışmaların odak noktasının öğrenci olduğu doğrusundan hareket ederek öğrencilere öğrenmesini öğretmeyi görev kabul ederiz.
Misyon
Çalışkan, sağlam karakterli, dürüst, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, kendi yeteneklerinin farkında, özgüvenleri yüksek, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan örnek öğrenciler yetiştirmek.
İLÇE MERKEZ
ATATÜRK MAH.BARAZİ CAD.142 NOLU SOK. İSLAHİYE/GAZİANTEP
İLÇE MERKEZ
Proje Çalışmaları