GAZİANTEP / İSLAHİYE - Atatürk İlkokulu

Nis

Okulumuz velilerine yönelik yapılacak olan okuma yarışması sınavı 4 Mayıs 2018 tarihinde saat 15´00 da yapılacaktır. Velilerimize önemle duyrulur.

Mrt

Okulumuz velilerine yönelik kitap okuma yarışması düzenlenecektir.

Mrt

Okulumuzda okuma yazma seferberliği devam etmektedir.

Mrt

Okuma yazma kursu 07/03/2018 tarihinde başlıyor.

Mrt

Öğrencilerimiz arasında oynanacak olan çocuk oyunlarına tüm velilerimiz davetlidir.

Ock

Okulumuz 1. sınıf öğrencilerinin okuma yazmaya geçmelerinden dolayı okuma bayramı düzenlenecektir.

Ara

Yeni yılın sevgi,kardeşlik,hoşgörü duygularının hakim olduğu bir yıl olması dileğiyle tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimizin yeni yılı kutlu olsun.

Ara

Okulmuz 1/B Şubesince 26/12/2017 tarihinde saat 15´00 da veli toplantısı yapılacaktır.

Ara

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvasında oynanacak olan final karşılaşmasına velilerimiz davetlidir.

Ara

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvasında oynanacak olan yarı final maçını izlemek için tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Gaziantep Eğitim Çalıştayı kapsamında okuma yarışması düzenlenecektir.

Okulumuz 3/C şubesinin 11/11/2014 tarihinde veli toplantısı yapılacaktır.